Dadaşköy Camii'nin öndeki yolun bitmesi için belediye başkanı devreye girdi

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Dadaşköy Mahallesi'nde yapılan çalışmaların hızlanması için Erzurum Büyüşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (ESKİ)'ne öncelik ricasında bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 19:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yakutiye Belediyesi'nin asfalt ve taş kaplama çalışması yaptığı Dadaşköy Mahallesi'nde işler zaman zaman ESKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmaları ile çakışıyor. Benzer bir sorun Dadaşköy Camii önünden geçen yolda yaşandı. Bayram öncesi birçok bölgede çalışmanın bitmesini isteyen Ali Korkut, işlerin bir an önce tamamlanması için ESKİ'den ricada bulundu. Telefonla ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek'i arayan Korkut, cami önündeki altyapı çalışmasının öne alınmasını istedi. Korkut, ?Cami önünde ESKİ'nin geçen hattı var. Yapım ekibi onların gelmesini bekliyor, programa kalırsa uzayacak. Genel Müdürümüz Remzi Bey'den ricada bulundum, o bölgeyi öne aldılar. Böylece bizim iş de çözüldü. Bayram öncesi mahalleliye söz verdiğim üzere cami önünden geçen yolu tamamladık.? dedi.

Ali Korkut, Dadaşköy Mahallesi'nin yol sorunu olmayacağının altını çizerek, ?ESKİ tarafından bu mahallemizde yapılması gereken biraz daha iş var. Onlar da tamamlanınca Dadaşköy mahallemizin tüm yol sorunu çözülecek. Ciddi bir yol problemi olan bir bölgeyi daha çözüme ulaştırmış olacağız.? ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber